Skyttegårdens Østershatte - Skyttegårdens Østershatte
StartsideFirmaBestillingFAQKontakt
Opskrifter

Tarteletter med østershatte og jordskokker

tarteletter-ostershatte


1. Rens svampene og skær dem i små stykker. Ristes på panden.

2. Tilsæt fløden og lad det koge til cremet konsistens.

3. Tilsæt rensede jordskokker i tynde skiver og fintskåret rosmarin.

4. Smag til med salt og peber og fordel det i de varme tarteletter.

Ingredienser

  • Østershatte: 250 gram
  • Champignoner: 250 gram
  • Piskefløde: 2 ½ dl.
  • Jordskokker: 250 gram
  • Frisk Rosmarin: 1 kvist
  • Salt & Peber
 

Salat med Østershatte

tarteletter-ostershatte


1. Skær forårsløgene i mindre stykker og blancher dem i letsaltet vand i 4 minutter. Tag dem over i iskoldt vand og lad dem køle af.

2. Del cherrytomaterne i kvarte. Bland tomater, forårsløg, olivenolie og citronpeber sammen og smuldr æggeblommerne let imellem.

3. Anret svampene på tallekner og fordel tomatsalaten over.

4. Skær brødet i små ens terninger og rist dem sprøde og gyldne i olie. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og fordel dem over salaten.

5. Drys med lidt salt.

Ingredienser

  • Friske Østershatte: 150 gram
  • Cherrytomater: 150 gram
  • Forårsløg: 1 bundt
  • Olivenolie: 2 spsk.
  • Stødt Citronpeber: 1 tsk.
  • Æggeblommer: 2 hårdkogte
  • Grovtoast: 3 skiver
  • Salatolie: ½ dl.
  • Grovsalt
 
Startside
Firma
Bestilling
Opskrifter
FAQ
Kontakt